Contactgegevens                                                                                                                                         Van Harte Aanbevolen
 
Schilder Roel van Daal Roel van Daal
De straatbeelden van Roel van Daal kennen hun eigen verhaal, een meesterlijk schilderkunstig verhaal. Hij is een schilder die over het vermogen beschikt om het gewone tot iets waarlijk ongewoons te sublimeren. De kunst van Roel van Daal tilt ons boven de werkelijkheid uit.
We worden in deze statische wereld van muren, ramen, licht, schaduw, weerspiegelingen, warm en koud gezogen. Ze overstijgen het gewone, het herkenbare en het alledaagse. Kunst, zo laat Roel zien, is een leugen, die de waarheid onthult.
Schilder Martin Beresford Schilder Martin Beresford
Born in Coventry, England. Lives, works and paints in Breda. Drawing Tutor at (IGAD), Breda University of Applied Sciences.
EXHIBITIONS:
2019:
'De Nederlandse Portretprijs 2019' Exhibition of finalists. Slot Zeist.
Galerie Ogygia, Schiermonnikoog. Solo Exhibition.
 
Frank Top Frank Top
I was born on the 3rd of March 1990 in Breda, The Netherlands. As far back as I can remember, I've been drawing. My work explores the existence of archetypes in our world and highlights the importance of venturing out into the wilderness; literal and metaphorical. To stay safe in familiar, comfortable spaces is the death of growth and passion.
Schilder Frank de Wit Schilder Frank de Wit
Frank de Wit 04-02-1973 Dutch born Eindhoven. Education: master’s degree in painting at the Royal Academy of Fine Arts in Antwerp. Living & working in Antwerp.
 
Kunstenaar Ted van der Heijden Ted van der Heijden
De Bronzen beelden van Ted van der Heijden kenmerken zich door de het magisch realisme en de daarbij horende fijne detaillering. De vrouw is naast de natuur een vast terugkomend thema in zijn werk, de mythe van de amazone in magisch realistische beelden.
Kunstenares Dora Carpentier Dora Carpentier
"Het portretschilderen in opdracht geeft een zekere spanning vanwege de noodzaak van een gelijkenis. Het treffen van de uitstraling en de gezichtsuitdrukking zijn daarbij essentieel."
 
Kunstenaar Hans Grootswagers Hans Grootswagers
In his work, Hans Grootswagers translates the non mundane into the identifiable. Reality and fiction are interwoven to subsequently merge in ways not always readily perceivable.
Kunstenaar Fred Smoolenaers Fred Smoolenaers
Ik ben professioneel schilder van zgn. hedendaags realistische schilderijen, voornamelijk stillevens, meest kleine formaten. De in olieverf geschilderde werken zijn gemaakt op paneel met een kleine toets om het werk een levendig karakter te geven.
 
Visual artist Jos Verwiel Jos Verwiel
Het werk van Jos Verwiel verdient een bijzondere plek in de Nederlandse beeldende kunst.Verwiel onderzoekt als geen ander de uiterste mogelijkheden van het platte vlak.De contouren rondom het centrale speelvlak worden strak gemarkeerd, details uit meubels en architectuur leveren eenvoudige heldere en strakke mathematische vormen. De verwerking daarentegen is complex.
Kunstenaar Carla Hopmans Carla Hopmans
Carla Hopmans is gegrepen door de verschijningsvorm van het labyrint en de symbolische betekenis ervan. Het labyrint staat als metafoor van het leven. In haar werk probeert zij haar labyrint te herscheppen. In elke streek die zij zet ligt in feite de volgende stap besloten.
 
 
 
Atelier Roeland van der KleyAtelier Roeland van der Kley
Atelier Roeland van der Kley - Kunstenmakerij.
Beeldhouwer Theo BantjeTheo Bantje, Beeldhouwer
Theo Bantje werkt als beeldhouwer graag met diverse materialen zoals steen/hout/brons/klei. Het ontstaan van een beeld is een mooi proces wat zich gaandeweg ontwikkelt.
 
Animalier Eddy Stuyck Eddy Stuyck
Ik ben Eddy Stuyck, geboren te Merksem. In de wereld van de bronzen beelden zette ik mijn eerste stappen in 2003. Door zijn verscheidenheid en karakteristieken werkt de dierenwereld erg inspirerend op me, en is het een constante bron van boeiend boetseerwerk.
 
Hotel & Restaurant Mastbosch Hotel Restaurant Mastbosch
Grand café Heeren van Oranje
47 klassiek ingerichte kamers en suites
Een variatie aan feest en vergaderzalen
Gratis parkeren
Unieke terras op het zuiden
Prachtige locatie aan het Mastbos
VVV Breda VVV Breda
Ontdek de diversiteit van de stad Breda.
 
Ginneken, pracht in Breda Zuid Ginneken, pracht in Breda Zuid Een heerlijke plek met meer dan 40 speciaalzaken die garant staan voor uren winkelplezier. Iedere winkel met zijn eigen sfeer en zorgvuldig geselecteerd uniek assortiment.